O avtorju

Moje ime je Feri Tivadar, sem rekreativni kolesar. Prvo bolj resno gorsko kolo sem si nabavil okoli leta 1999, postopoma sem postajal vedno bolj odvisen od tega uživaško-mazohističnega športa  oz. rekreacije. Rad imam tako gorsko avanturistično potepanje, kot tudi cestno dirkanje. Glavno, da se vrti in vrti, da odkrivam nove kraje, da sem na zraku in uživam v okolici in lepem (ali tudi manj lepem) vremenu. Se vidimo na turi.

Večina člankov je z moje stare spletne strani, ki se je v letih 2002-2008 nahajala na voljanetovem strežniku, po ukinitvi sem vsebino ažuriral in prenesel sem na wordpress.

pa še malo moje osebne kolesarske filozofije

“Vsakdanjost obremenjuje naše življenje z mnogimi stvarmi, ki jih dejansko ne potrebujemo. V mestni gneči hitro pozabimo, kako dišijo gozdovi in kako bistro okusen je lahko zrak. Tura z gorskim kolesom pa je kot iskanje smisla življenja. Kolesar se spoji z panoramo in zlije z naravo. Vsakdanje skrbi se izgubijo v daljavi. Čutiš moč svojega telesa,kri se pospešeno pretaka po tvojih mišicah, kisik ti polni pljuča, tvoj duh se zbistri in šele tedaj se zaveš, kaj je v resnici pomembno v tvojem življenju”

Kontakt z mano na email: tivadarferi@gmail.com 

Evo mene v najlepšem ambientu

Evo mene “daljnega” leta 2010